Diplomatski prijem povodom 25. godišnjice Klinike za dermatologiju i alergiju uz počasnog gosta Stjepana Mesića

Diplomatski prijem povodom 25. godišnjice Klinike za dermatologiju i alergiju uz počasnog gosta Stjepana Mesića
Share

28. septembra 2022, na proslavi 25. godišnjice okupilo se različito društvo, od bivših i sadašnjih političara, predstavnika diplomatskog kora do sportaša, glumaca i poznatih javnih osoba. Među njima je bio i bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić te poznati nogometni trener Dragoslav Stepi Stepanović koji je zajedno sa Prof. Dr. Ockenfelsom darovao Prefsjedniku Mesiću navijački šal Eintrachta Frankfurt.

Svoju kliniku u Hanau Profesor Dr. Hans Michael Ockenfels, specijalist dermatologije, venerologije, alergologije, proktologije i medikamentozne terapije tumora, vodi od 1997. godine. Mnogi stručnjaci ga smatraju „svjetionikom na području dermatologije“ koji u svoje klinike prima najpoznatije osobe svijeta.

Za organizaciju svečanosti i podrške gostima iz diplomatskog kora, pored domaćina (o.r. Profesor Dr. Hans Michael Ockenfels) bio je zadužen počasni konzul za Bosnu i Hercegovinnu iz Gvineje gospodin Dalibor Jurkić.

Osim Predsjednika Stjepana Mesića, gosti 25. obljetnice bili su i djelatnici GK BiH iz Frankfurta predvođeni generalnom konzulicom Višnjom Lončar, generalna konzulica Crne Gore u Frankfurtu Ivana Đukanović, diplomatski predstavnici Gvineje sa počasnim konzulom Daliborom Jurkićem, gradonačelnik Hanaua Claus Kaminsky kao i ostali članovi diplomatskog zbora iz Frankfurta.

-Sveobuhvatna dermatologija, od preventivne medicine do najnovije dijagnostike i terapije, strast je koju slijedimo i koju uz medicinu visoke tehnologije unosimo u liječenju na naše dvije lokacije u Hanauu i Frankfurtu na Majni, kazao je dr. Ockenfels koji je zajedno sa svojim liječnicima i pomoćnicima proveo kroz kliniku i upoznao ih sa medicinskim dostignućima u liječenju kožnih bolesti.

Nakon obilaska brojnih odjela klinike, uzvanici su se preselili u dvorac Philippsruhe u Hanauu gdje je priređena svečana večera za sve uzvanike koje je pozdravio i gradonačelnik Hanaua Claus Kaminsky.

Uz prigodnu klasičnu glazbu, gosti su kušali probrana njemačka jela i vina. Nakon večere svojim pjesmama je oduševio njemački muzićar koji je sam uz klavijaturu otpjevao više pjesama Olivera Dragojevića.

MerisCon ARTDesign – Hari Maslic