Postani član / Join Us

Postanite naš član!

Kao registrovani član portala MAGistral imate mogučnost pristupa sadržajima koji su namijenjeni samo registrovanim korisnicima. Osim toga kao registrovani korisnik dajete nama mogučnost da naš sadržaj optimiramo prema Vašim željama.

Svi registrovani članovi dobijaju eKnjigu "E-MAIL MARKETING" na poklon (FREE DOWNLOAD). Knjiga je na engleskom jeziku i kompletna je studija za jednostavno razumijevanje email marketinga. Posebno je korisna za privatnike i studente. Nakon registracije biće vam pokazan link za preuzimanje studije. 

Registrovani korisnik ima mogučnost da bira sljedeće korisničke račune (profile):
  1. Besplatni korisnički profil (pristup kompletnom sadržaju, osim marketinških i sličnih analiza ili sadržaja čiji autori za objavljivanje traže od nas nadoknadu)
  2. Korisnički račun sa pretplatom na 6 mjeseci ili 12 mjeseci (pristup svim sadržajima portala, kao i mogučnost objavljivanja autorskih sadržaja uz saglasnost redakcije)
[rara_divider color="#595959" style="solid" thickness="5px" width="100%" mar_top="20px" mar_bot="20px"] [rara_accordian_wrap] [rara_accordian title="Registrujte se za besplatni korisnički račun:"]Osim stručnih analiza i sponzorisanih sadržaja sa ovim računom (free / besplatan) imate optimalan pristup našim sadržajima.[/rara_accordian] [/rara_accordian_wrap]

Free (besplatni) Korisnik

 

S pretplatničkim računom dobijate pristup svim sadržajima, kao i mogučnost slanja autorskih textova, marketinga i promovisanja vlastitih brendova.

Pretplatite se sa PayPal-om

Pretplata na 6 mjeseci 15,-€:
Pretplata na 12 mjeseci: 25,-€: