Wanle: Maska za iPhone pretvara mobitel u Game Boy

Share

Kreativne maske za mobitele postaju sve popularnije, a kompanija Wanle kreirala je masku koja iPhone pretvara u Game Boy.

Tanka gumena maska koja odgovara iPhoneima 6, 6S, 6 Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus ili X, ima deset igrica koje se pokreću poznatim Game Boy kontrolama. Wanle maska razlikuje se od Smart Boya iz 2015. godine koja pretvara uređaj u mali Game Boy. Mobitel se mora staviti u gadget Smart Boy, dok nazad ima predviđen prostor za umetanje originalnih igrica. Wanle maska se stavlja na mobitel kao i svaka druga maska i izgleda potpuno nenametljivo.

Ono što je posebno atraktivno kod Wanle maske jeste što ne ometa normalan rad mobitela te pruža pristup ulazu za slušalice, mikrofonu i zvučniku. Jedina mana Wanle maske, sudeći prema kritikama prvih korisnika, jeste što je ponekad teško koristiti tipke.

Nostalgični fanovi neće moći odoljeti retro naslovima Tetris, Tank, Formula One Racing, Snake and Block. Još nije u potpunosti jasno hoće li broj igrica biti ograničen na jednoj maski za mobitel, ali sigurno je kako će ih svaka imati po deset, što je poprilično dovoljno za zabavu u slobodno vrijeme.

Wanle maska je dostupna za kupovinu i narudžbu po cijeni od 79,95 dolara. Cijena maske po sniženoj cijeni je 24,95 dolara.