Organizacija SBB napokon iskreno: Pobjeda na izborima da bi “možda” izgradili barem 1m autoputa

Organizacija SBB napokon iskreno: Pobjeda na izborima da bi "možda" izgradili barem 1m autoputa
Share

SBB ima snagu da u ovoj zemlji napokon krenu mega infrastrukturni radovi, ali preduslov svega je da u oktobru 2018. godine vlast preuzme parlamentarna većina, kojoj će od međusobnih amaneta i nepotističkih talova važniji biti interes BiH i njenih građana – piše u saopštenju Pres-centra SBB-a BiH.

Kao što je poznato cestogradnja je u rukama kadrova iz ove organizacije. Prvi put nakon početka gradnje Koridora 5c prošle su više od tri godine, a da ni jedan metar autoputa nije izgrađen. Kako je na čelu ministarstva za promet i komunikacije kadar SBB-a i direktor Autocesta takođe kadar SBB-a, a u vrijeme prošle izborne kampanje njihov šef je obečavao “kule i gradove”, jasno je da je šef SBB-a jedan sociopatološki lažljivac.

Uzmu li se u obzir njegovi kriminogeni pohodi na sudstvo, zdravstvo, mjesecima dugo blokiranje zakona o penzijskom osiguranju, te laži povodom gradnje cesta u BiH jasno je da postoje barem indicije da se radi o udruženom poduhvatu rušenja jednog društva. Udarom na cestogradnju ovaj asocijalni klan je urušio stubove društva, industrije, zapošljavanja i sigurnosti građana BiH.

Saobračajne nesreće sa ogromnim brojem smrtnih slučajeva mogu da se, nakon ovakve sabotaže, stave na savjest ovog neprijatelja BiH.

Da li takav ima savjest ili grižu savjesti? Pa naravno da nema, jer takvi psihoprofili nemaju takve osobine, jer da imaju ne bi ni bili to što jesu.