Najava izložbe: U Galeriji Contra – Marcel Hüppauff

Najava izložbe: U Galeriji Contra - Marcel Hüppauff
Share

Otvorenje jesenske izložbene sezone u organizaciji Galerije Contra započinje s čak dvije međunarodne izložbe koje se otvaraju isti dan na dvije lokacije u centru grada.

U četvrtak 27. rujna 2018. u 19 sati u Galeriji Contra u Frankopanskoj 22 otvara se samostalna izložba njemačkog slikara Marcela Hüppauffa. Autor će biti prisutan otvorenju, a na izložbi će se predstaviti recentnim djelima u tehnici ulja, akvarela i gvaša.

Isti dan u 20:30 sati Galerija Contra na novoj lokaciji u novom reprezentativnom prostoru na adresi Strossmayerov trg 6 otvara grupnu izložbu etabliranih inozemnih umjetnika: David Reed, Jonathan Lasker, Leslie Wayne, Sam Bornstein, Marcel Hüppauff, Philipp Schwalb, Kolja Gollub, Tjorg Douglas Beer, Roman Uranjek. Riječ je o njemačkim, američkim i slovenskim etabliranim umjetnicima koji će se predstaviti hrvatskoj publici recentnim radovima većih dimenzija. Na otvorenju će biti prisutni neki od izlagača.

U prilogu se nalaze pozivnice za izložbe, te jedan rad Marcela Hüppauffa koji izlaže na obje izložbe.

Kontakt osoba za sve detalje i dodatne informacije o izložbama: Mladen Bosanac, voditelj Galerije Contra: galerija.contra@gmail.com , mob: 099/5493988

Sonja Švec Španjol u ime Galerije Contra