Narod sve zna: Špekulacije o “robovanju” Bakira Hadžiomerovića

Narod sve zna: Špekulacije o "robovanju" Bakira Hadžiomerovića
Share

Iako se pokušavamo držati dalje od čaršijskih priča, ovu koju nam je neimenovani izvor iz diplomatskog kora Zimzibara (o.r. omiljeno navođenje izvora od strane kontrainformacionog medija kontroverzne organizacije SBB) poslao je skandalozna, ako je istinita.

Naime jedan psiholog je analizirao zadnje tendenciozne i izmanipulisane textove i video poruke, nekada časnog novinara, kasnije propalog političara i sociopatološki izgubljenog pripadnika gorespomenutog klana.

Zaključci su nevjerovatni!

Gospodin Psiholog kaže da po njegovom govoru tijela zaključuje da je pod velikim pritiskom i da najvjerovatnije ono što recituje nije iz njegove glave, nego je pripremljeno i servirano od drugih. Kako kaže Psiholog zabrinjavajuće je da je on u okruženju koje podsjeća na zatvorsku ćeliju, pa čak i raspored slika na zidovima i jeftini monitor oko 15 Zolla, a koji je dozvoljen pod određenim uslovima, nedvosmisleno podsjeća na sredinu jednog osuđenika i zatvorsku čeliju.

Na osnovu ovakvih spoznaja, Psiholog ne isključuje mogučnost da je ovaj spomenuti u nekakvom ropstvu i možda u nekom privatnom zatvoru, jer na osnovu aktuelnih informacija nije registrovan kao neko ko je na odsluženju neke zatvorske kazne u ustanovama države BiH.

Dakle, postavlja se pitanje da li u dijelu BiH postoji paralelni sistem, odnosno, organizacije koje drže ljude u ropstvu, kao što špekuliše i ovaj ugledni psiholog?

Stvarno, gledajući ovaj video, kao da je robovlasničko društvo, odnosno, escobarova organizacija i njihova hacienda, koja je neposlušne držala kao robove i otvarala im tzv. “prisilne ćelije” za obavljanje i odrađivanje različitih, posebno kontrainfomacionih zadataka.

Video možete pogledati na stranici SBB biltena u rubrici “Minuta” koju navodno uređuje bivši novinar Bakir Hadžiomerović, a koji je poznat i po tome da ga je aktuelni predsjednik manjeg entiteta htio istući.