Opkoljeno Sarajevo: Dino, Peđa, Neko, Čenga, Mazuri, Murizi, Senadi i hrpa drugih primitivno-otrovnih čestica

Opkoljeno Sarajevo: Dino, Peđa, Neko, Čenga, Mazuri, Murizi, Senadi i hrpa drugih primitivno-otrovnih čestica
Share

Samo neko ko nema karaktera, ko je bez principa i ko je na mentalnom nivou gorespomenutih trenutnih sarajevskih primitivaca mogao je da prihvati i postane njihov “privatni” gradonačelnik glavnog grada Bosne i Hercegovine. Na žalost, Sarajevo je postalo, barem što se tiče političko-medijskog okruženja najprimitivnija i najopasnija sredina za zdravorazumska stvorenja u BiH.

Po meni spomenuti, izgubljeni u poremečenom libidu, nepotizmu, korupciji i bezkarakternosti trebaju za gradonačelnika predložiti Memića ili Farageta, pa bi tako slika o današnjem Sarajevu bila kompletna. Ukratko, danas su političko Sarajevo, nastrani mediji i ratni sarajevski novinari (mahom “pripremani” u vrijeme udbaškog totalitarizma) najveći neprijatelji normalne države BiH i što je najgore najviše doprinose haosu u funkcionisanju države, entiteta, te time najviše doprinose jadu i bijedi velikom broju građana BiH.

U svakom slučaju, dok oni ne preuzeše Sarajevo, bilo je bolje.

I ako neko misli da je sve što se desilo slučajno, vara se. Sve je to isplanirano od istih onih, pogotovu od Neke, kao što je bilo i u Mostaru. Jasno je bilo da će odbijanjem kandidature za gradonačelnika, biti otvorena vrata spomenutoj organizaciji da na tu funkciju zasjedne neko od njih. Jedino što još nisu dogovorili ko je taj koji će “sjesti” na “zlatnu koku”. Dakle Sarajlije, izabrali ste mafijašku grupu koja će vas konačno odvesti u budučnost izolovane fildžan republike. Naravno, oni će, kao i do sada, za sve njihove krkansko-mafijaške kombinacije kriviti druge, a vi Sarajlije vjerujte, jer zato ste tu ekipu i izabrali.

Dino, Peđa, Neko, Čenga, Mazuri, Murizi, Senadi i hrpa drugih primitivno-otrovnih čestica su uspjeli za pola godine uništiti sve ono što je činilo Sarajevo simbolom Bosne i Hercegovine. I tu ekipu rušitelja sudstva, prevaranata na izborima u Srebrenici, kriminalaca koji su prodali glasove u Mostaru, mafijaša koji su izvlačili stotine hiljada iz budžeta grada i stavili u privatne đžepove, teroristima prema zdravstvenom sistemu KS-a, mafijašima koji su poslovali s fiktivnim firmama, novinarima koji su poslati od kos-a treba na sljedečim izborima brutalno dati CRVENI KARTON. Za sva vremena!