(Kriminalna?) organizacija oko (poremečenog?) Muriza Memića lažima i terorisanjem javnosti fizički i psihički uništavaju TRUDNU I BOLESNU Alisu Mutab Ramić i ostale nevino zatvorene

(Kriminalna?) organizacija oko (poremečenog?) Muriza Memića lažima i terorisanjem javnosti fizički i psihički uništavaju TRUDNU I BOLESNU Alisu Mutab Ramić i ostale nevino zatvorene
Share

Porodica Mutab se nalazi pod strašnim terorističkim pritiskom od strane bande? koju predvodi (poremečeni?) Muriz Memić, a koji već pet godina pokušava da sakrije istinu o smrti njegovog sina, a za koju se on osjeća odgovornim. Svjedoke prave istine (saobračajnu nesreću, a koju Memić iz nekih razloga skriva) smjestio je u zatvor (policajce sa uviđaja). Porodica Mutab trenutno je žrtva bande? okupljene oko poremečenog i empatije oslobođenog monstruma koji koristi smrt vlastitog djeteta za promociju sebe i pravljenje političke karijere kčerki. Porodica Mutab je pod represijom, strahom i u totalnom očaju. Hobotnica koju je ispleo spomenuti ratni profiter prijeti da odnese živote nevinih ljudi. Pred očima Sarajeva, pred očima svih tih bajnih institucija koje se bore navodno za prava žena i protiv maltretiranja žena. A Alisa Mutab je žena i to sa dijagnosticiranom epilepsijom još od djetinjstva. Drugim riječima pred očima današnjeg Sarajeva, jedan poremečeni idiot “siluje i teroriše” već pet godina jednu nevinu i bolesnu ženu, a da bi je prisilio da prizna nešto što je zamislila banda oko Muriza Memića. A javnost i Tužilaštvo Sarajeva pri tome “aplaudira”. Javnost, a zbog dijelova te kriminogene organizacije u pravosudnom sistemu u Sarajevu, te pojedinim medijima, uopšte nema mogučnost da shvati o kakvoj terorističkoj organizaciji se radi i šta je njen cilj. Nasjeda na cmizdravog (poremečenog?) narcisoida, a koji, u stvari, nema obzira ni prema mrtvom djetetu i koji i pored odluka Vrhovnog Suda sve čini da se sakrije i spriječi otkrivanje istine o saobračajnoj nesreći i okolnostima koje su dovele do tragedije. Muriz Memić je naravno odgovoran kao otac prema njegovom sinu i zbog viška kriminogene energije nije u stanju da se pokaje. Iako je sad kasno, jer je uništio 7 porodica, a nije isključeno da će imati na savjesti i živote pojedinaca koji su postali meta švercera i kriminalaca. Svi koji imaju posla s njim i njegovom kriminogenom organizacijom ili su u njegovoj blizini trenutno rizikuju da budu optuženi za nešto što je poremečeni “genijalac” i njegov privatni tužilac i advokat “dobio u zadatak” ili “izmislio”. Javnost je uznemirena i na djelu je rušenje pravnog poretka od strane cmizdravog (poremečenog?) i njegove kriminogene organizacije.

Pismo njene porodice objavljujemo u cijelosti, bez intervencija:

“Maloprije smo prvi put nakon nakon hapšenja 16.6. 2021. god stupili u kontakt s Alisom.
Visokorizična trudnica (s dijagnosticiranom epilepsijom od ranog djetinjstva) u petom mjesecu trudnoće je izgubila 7 kg u proteklih šest dana.

I jutros je dobila kontrakcije..

Hvala državnom tužiocu Ćazimu Hasanspahiću.
Hvala Vam Ćazime, što ste odbili svaki naš zahtjev za ponovno vještačenje Alise pred međunarodnim vještacima.
Hvala Državnom Tužilštvu što živimo u državi u kojoj, ako se sjetiš ne ideš u zatvor, a ako se ne sjetiš, zatvor.
Hvala Vam i za tatu koji je u pritvoru već peti mjesec za djelo u kojem se tereti da je zajednom s Murizom Memićem nudio novac za vozilo za koje se sumnjalo da je učestvovalo u krivičnom djelu od dana 8.2.2016 god.
Hvala Vam što je moj tata u zatvoru, a Muriz Memić na TV-u.

Hvala Sudiji Suda BiH Gđi Tatjani Kosović na izricanju ove najstrožije mjere.
Hvala Vam Gđo Tatjana, prvo kao ženi, a onda kao Sudiji.
Hvala Arijani, Murizu i ostalim “stijenama” koje prikrivaju tog ubicu/ubice i ne žele da kažu, a znaju.
Izgleda da ste dobili ste što ste htjeli.
Heroji nacije.

I na kraju, želimo zaista da zahvalimo svim ljudima koji su mi se javili sa svojim iskustvima, a koji su usljed nekog traumatičnog događaja, da li saobračajne nesreće, udarca, pretprljenog straha, naročito traumatičnog događaja, dobili blokadu sjećanja na te iste događaje.

Srdačan pozdrav za heroje, sudije, kadije i stijene i njihove efendije.

Porodica”

Napomena: MAGistral će pratiti razvoj situacije i pokrenuti kampanju podrške nevino zatvorenim ljudima i posebno Alisi Ramić, Posložićemo sve dostupne činjenice koje govore o terorističkom maltretiranju javnosti od strane kriminalne organizacije okupljene oko (poremečenog) Muriza Memića, njegovog advokata i tužioca, te logistici koju mu pružaju medijski imigranti (vjerovatno spadaju pod najavljene sankcije od strane nove USA administracije). Krajnji cilj je da pripadnici te kriminalne organizacije odu na dugogodišnje kazne zatvora. Naravno, kampanja neće imati za cilj bolesno okruženje u Sarajevu, nego internacionalni karakter. Vrijeme je da sarajevska mafija i njeni vinovnici, a koji su velikim dijelom spomenuti, odu iza rešetaka.