Muzička scena: Zoster započinje 2024. koncertima u Beču i Pragu

zoster.ba
Share

Jedan od najatraktivnijih i najpopularnijih bendova iz regiona, mostarski Zoster, Novu godinu započet će gostovanjem u Beču i Pragu, dok ovu godinu završavaju s velikim izgledima da njihov najnoviji album “Najgori” bude proglašen za jedan od najboljih izdanja u 2023. Potražnja za njihovim koncertima, koji su uvek popunjeni do poslednjeg mesta, raste neverovatnom brzinom, a atmosfera na njima je jedna od onih koja će se dugo pamtiti i koja vas vuče da posetite svaki sledeći koncert.

Zoster će na turneju krenuti 12. januara 2024. godine, kada će od 20 sati nastupiti u Beču. Ulaznice su u prodaji u klubu po cijeni od 35€, dok će na dan koncerta biti 40€. Ulaznice za koncert ZOSTER-a u prestižnom klubu ((szene)) Wien možete kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

– PITAWERK, Mariahilfer Str. 147, 1150 Wien
– Cafe TALISMAN, Liebhartsgasse 49, 1160 Wien
– Cafe ZEIT, Laudongasse ecke Lederergase 22, 1080 Wien
– Buchhandlung MI, Burggasse 84, 1070 Wien
– online na https://www.oeticket.com/event/zoster-szene-wien- 17920195/?affiliate=F07
– MAGAZZA Deli, Mariahilfer Str. 149, 1150 Wien

Već sljedećeg dana, 13. januara, stižu u Prag i nastupit će u Futurum Music Baru (Zborovská 82/7, 150 00 Praha 5-Smíchov). Ulaznice za ovaj događaj se mogu kupiti u klubu po cijeni od 590czk, a na dan događaja na ulazu će biti 620czk.

O bendu Zoster

Osnovani su 2000. godine i iza sebe imaju brojne festivale i samostalne koncerte širom regiona i Evrope. Tokom svih ovih godina, pleni kombinacijom pop i reggae muzike i specifičnim scenskim nastupom frontmena Marija Knezovića. Izdali su pet studijskih albuma, a posljednji, “Najgori”, je album koji donosi priču koja se lako može pretvoriti u film. Publika je prvo prihvatila sve nove pesme i pevala ih horski na svakom svom nastupu, kao i stare hitove “Voleo sam te”, “Imači kada”, “Bezbolnim palicama”, “Budi svoj”, “American film “ i mnogi drugi.

Atmosfera koju stvaraju na koncertima je jedinstvena, bend i publika postaju jedno i svaki minut je nedovoljan jer publika uvijek želi još i više.

Trenutnu postavu grupe čine Mario Knezović – vokal, Silvije Nuić – gitara, Adis Sirbubalo – klavijature, Nikola Galić – bas, Anes Beglerbegović – bubnjevi i Borjan Milošević – tonac.

Za MAGistral, Ivana Jovanović